Back to Top

TABORKERK

Stichting Taborkerk


Stichting Taborkerk exploiteert en beheert het gebouw. Haar doel is onderdak te bieden aan activiteiten van kerk en maatschappij. Onderdak voor ontmoeting en verbinding. Onderdak voor leren en vieren.
We zijn een 100% vrijwilligers organisatie en kennen een kleine 50 medewerkers die voor u klaar staan en het gebouw op orde en functioneel houden. 
De grootste groep bestaat uit gastvrouwen en gastheren die, niet gehinderd door commercie of carrièredrift, plezier beleven aan het verlenen van gastvrijheid. Daarnaast zijn er tal van vakgroepen zoals beeld & geluid, bloemengroep en niet te vergeten de klusgroep en specialisten voor verhuur, inkoop, technisch beheer en inkoop.
De organisatie wordt geleid door het dagelijks bestuur die op haar beurt weer verantwoording afdraagt aan het Algemeen Bestuur.

Organogram

Door de tijd het gebruik van het gebouw meer een mix geworden van algemene maatschappelijke en kerkelijke activiteiten. Het bestuur streeft deze mix ook na onder haar vrijwilligers. Spreekt Stichting Taborkerk en haar doel u aan check dan de vacatures. Als iets u past neem dan gerust contact op met onze secretaris voor nadere informatie en/of kennismaking.